О нашій церкві

Християнське Співтовариство Пулноц

Наша Історія

Християнське Співтовариство Пулноц (ХС Пулноц) було створене в 2001 році, в якості першої дитини Варшавського Християнського Співтовариства Пулавська (ХС Пулавська) и плодом бачення пастора Андрія Баєньскего.

Ми розпочали як група трохи більше 100 чоловік. Протягом першого року ми зустрічались в конференц-залі Деу в варшавській Празі Пулноц.

Восени 2002 року, святкуючи першу річницю, ми переїхали до конференц-центру „Баккар”, а вести церкву почав пастор Кшиштоф Зареба.

Як молодe співтовариство, ми були в значній мірі залежні від допомоги та підтримки ХС Пулавска. Проте, кожен рік церква зростала, все більше людей сповідували віру в хрещення і приймали участь у повсякденній роботі.

У вересні 2004 року ХС Пулноц вже стала незалежно церквою з пастором Кшиштофом Зареба на чолі. Два роки потому, в жовтні 2006 року, ми переїхали до більшої зали, яку орендували в будівлі школи ФСО по вулиці Ягеллонська.

В 2011 рокі ми направили пастора Марка Соботку та групу 100 лідерів до Праги Полуднє, аби створити нову церкву. Сьогодні Християнське Співтовариство Полуднє (ХС Полуднє) є швидко зростаючою спільнотою, яка зустрічається за адресою вул. Мінська 65 у Варшаві.

Наступні роки церква невпинно зростала та розвивалась. Нам потрібне було нове місце, де б ми могли реалізовувати бачення, яке Бог вклав до серця нашого пастора і лідерів. Червень 2013 року вже зустріли ми на Електроновій 10. У листопаді 2016 року тут будемо святкувати своє 15-річчя.

Сьогодні ХС Пулноц – це вже майже 1 000 людей, які приймають участь в трьох служіннях кожної неділі о 10:00, 12:00 та 18:00, регулярно зустрічаються по всій Варшаві і діють в понад 40 групах.

Сконцентровані

на Бога

Відкриті

для всіх

Готові

до викликів

Щедрі

в любові

Запрошуємо Вас на служіння по неділях о 10:00, 12:00 і 18:00 за адресою: вул. Електронова 10 в Варшаві.

Переклад російською, українською та англійською мовами доступний під час служінь о 10:00 та 12:00.

Наслідуючи Ісуса, міняємо реальність |

Ми віримо, що:

1. Є ОДИН, ЖИВИЙ та ІСТИННИЙ БОГ-ОТЕЦЬ,
єдиний, вічний, нескінченний, незмінний, суверенний, необмежений ні в часі, ні в просторі, вірний собі й своїм обіцянкам, який створив усе, підтримує все своєю владою і панує над усім, котрий в найбільш повний і остаточний спосіб проявив себе в Ісусі Христі, як досконалість в любові, святості та праведності, і виконав в повній мірі свою милість та благодать в спасінні людини.

2. Ісус Христос – Однороджений Син Бога,
зачатий Святим Духом та народжений від діви Марії, котрий є істинним Богом та людиною. Ми віримо в Його непорочне зачаття Марією, безгрішне життя та повне виконання в Ньому всіх месіанських пророцтв Старого Завіту; ми віримо в Його чудеса, учення, опосередковану, викупну смерть, тілесне воскресіння і вознесіння; Його постійне заступництво і особисте, видиме повернення на землю, коли воскресить мертвих до життя, покаже повноту Свого славного Царства и подарує віруючим вічне благословення.

3. ВЯТИЙ ДУХ прийшов від Отця та Сина для того,
aщоб переконати світ в гріху, праведності та суді; оновлює, освячує, наповнює силою і оснащує до служіння всіх, хто вірить в Ісуса Христа. Ми віримо, що Святий Дух перебуває в кожній віруючій людині, і що Він є постійним Помічником, Учителем, Дарувателем та Провідником. Віримо, що через Святого Духа, який в нас, ми можемо відчувати визволення від рабства сатани, світу та гріха. Ми віримо, що Святий Дух приносить частковий досвід реальності Божого Царства, коли Він діє в житті віруючого, і через своїм суверенітетом і надприродньою силою.

4. БІБЛІЯ є Словом Божим,
яке передано нам божественним вдохновенням і є остаточним авторитетом для життя віруючих в кожній культурі та віці, і безпомилковим правилом віри і практики, яка стає першістю для традиції церкви та всієї людської думки. Писання є вищою інстанцією в питаннях доктринальних суперечок, моральних судів і в питаннях церковної дисципліни. Воно повинно бути інтерпретоване у відповідності з контекстом та ціллю; у благоговійній покорі живому Господу, Котрий за допомогою його говорить в силі Святого Духа. Головна ціль Писання – це привести людей до віри в Ісуса і до спасіння, яке знаходиться в Його імені. Ми віримо, що через проповідь Слова Божого, люди скеровані до близьких, особистих відносин з Христом і стають Його зрілими послідовниками.

5. ЛЮДИНА створена Богом по Його образу,
але піддалася спокусі дияволом і, як наслідок, повстала проти Бога. Людина, як Чоловік та Жінка, є грішна за своєю природою, доводячи це через свої гріховні вчинки. І як наслідок, породжує в своєму житті прокляття осудження. Бог відроджує тих, хто кається в своїх гріхах та сповідує Ісуса Христа як Господа; виправдовує їх по вірі, вибачає гріхи, приймає як своїх дітей і приєднує до Свого Тіла, хрестячи Духом Святим, який є запорукою майбутнього воскресіння та спадщини з Христом.

6. Існує одна, свята, загальна та апостольська ЦЕРКВА,
живе Тіло Ісуса Христа, яку Він очолює, і кожен народжений від води і Духа, є її членом. Ми віримо, що Господь Ісус Христос залишив Церкві дві вказівки: Хрещення та Вечеря Господня, які являють собою драматичну суть Євангелія. Ми віримо, що ті, хто були хрещені в Христа у воді і в Дусі Святому, зобов’язані і уповноважені послуху Слову Божому, покаянню, коли вони грішать, та повинні прагнути до життя в послуху і святості. А тих, хто перебувають в гріху, потрібно наставляти та застосовувати церковну дисципліну у відповідності з принципами Святого Писання.

7. Віруючі мать ВЛАДУ,
дана їм Ісусом Христом над силами духовної пітьми, яка контролюється сатаною, правителем цього світу. В повній мірі ми використовуємо цю владу, коли молимося, одягаємо духовні обладунки, боремося завдяки нашій вірі, використовуємо наші духовні дари и прямуємо до духовної зрілості у Христі. Віримо, що сатана і демони є живими, розумними істотами, які були подолані Христом, і Він досягне їх кінцевого знищення на віки, коли повернеться, щоб завершити справу побудови Царства Божого на землі.